Δελτίο Τύπου

13.01.2012
Διοργάνωση του 4ου Χειμερινού Σχολείου της ΙΕΕΕ σε Επεξεργασία Ήχου και Φωνής από το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, 16-20 Ιανουαρίου 2012
Το Εργαστήριο Επεξεργασίας Σήματος του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) διοργανώνει το διεθνές Winter School on Speech and Audio Processing for Immersive Environments and Future Interfaces της IEEE Signal Processing Society (IEEE SPS Winter School on SAIE 2012, http://www.s3p-saie.eu/), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Ιανουαρίου 2012, στο ΙΤΕ, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρόκειται για μια σειρά διαλέξεων από διακεκριμένους ερευνητές εμπειρογνώμονες απ’ όλο τον κόσμο, με αντικείμενο τη σύγχρονη έρευνα και εφαρμογές στους τομείς της επεξεργασίας ήχου και φωνής. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και εργαστηριακά μαθήματα, στα οποία θα επιδειχθούν συστήματα που έχουν αναπτυχθεί στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, στον τομέα της ακουστικής.

Η διοργάνωση αυτή είναι η 4η κατά σειρά που διοργανώνεται από την IEEE Signal Processing Society. Τα προηγούμενα έτη πραγματοποιήθηκαν στην Ολλανδία, Αυστρία και Ταϊβάν. Φέτος, θα συμμετάσχουν σαράντα ερευνητές και φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι εκτός από την υψηλού επιπέδου κατάρτιση που θα λάβουν, θα έχουν και τη δυνατότητα να έλθουν σε επαφή και να συνομιλήσουν και με άλλους επιστήμονες του χώρου.

Επικοινωνία:

Θεοδοσία Μπίτζου
Γραφείο Δημοσιότητας Ινστιτούτου Πληροφορικής, ΙΤΕ
Tηλ. 2810391656, Εmail: bitzou@ics.forth.gr

Όροι Χρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα