Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού (ICS Appointments) έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις προγραμματισμού ραντεβού για τους εξωτερικούς και εσωτερικούς ασθενή. Μέσα από ένα διαδικτυακό γραφικό περιβάλλον εργασίας μπορεί να γίνει πολύπλοκη διαχείριση ραντεβού. Το ICS Appointments υποστηρίζει το προγραμματισμό και διαχείριση των ραντεβού σε περιφερειακό επίπεδο, επιτρέποντας τη βελτίωση της οργανωτικής απόδοσης και αυξάνοντας τα έσοδα

Περιγραφή Τεχνολογίας

Στο ICS Appointments ο χρήστης μπορεί να βρει αυτόματα το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνει καταχώριση ραντεβού χρησιμοποιώντας τον χρωματισμένο πίνακα των ραντεβού της εβδομάδας. Μερικά "κλικ" με το ποντίκι επιτρέπουν στον χρήστη να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια διαχείρισης, από τη μεταφορά ραντεβού σε άλλη ημερομηνία/ώρα και ιατρείο μέχρι τον προγραμματισμό επαναλαμβανόμενου ραντεβού.

Το ICS Appointments διαθέτει ένα πλήθος αναφορών για εκτύπωση, ιστορικό συναντήσεων ασθενή (Appointment History) καθώς και λίστα με όλα τα επερχόμενα ραντεβού. Με χρήση των Στατιστικών αναφορών ο χρήστης μπορεί παρακολουθήσει σημαντικές πληροφορίες όπως ακυρώσεις, μη εμφανίσεις και άλλα.

Τυπικές οθόνες του περιβάλλοντος αλληλεπίδρασης:Σχετική Επίδειξη: (αρχείο wmv / 1.73Mb)

Εγκατάσταση: Γενικό Νοσοκομείο "Βενιζέλειο - Πανάνειο", Ηράκλειο, Ελλάδα.

Όροι Χρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα